News Aktualności i wydarzenia

Kiszonki na Wynos!

Berek

W naszym Muzeum Fermentacji powstają najwspanialsze kiszone warzywa.

Teraz możecie nabyć je na wynos! Zachęcamy do zakupów.

Czytaj więcej

Kiszonki Dr. Fishera!

Berek

Zapraszamy do spróbowania kiszonek z naszego Muzeum Fermentacji.

Pikantne ogórki izraelskie, kalafior curry, torshi, rzepka z burakiem, piklowany fenkuł i wiele innych, ciekawych smaków.

Czytaj więcej

Sezonowe desery w Berku!

Berek

W ofercie Berka pojawiło się kilka nowości.

Zapraszamy na kolorowe, letnie lemoniady, a także deser sezonowy ze śliwkami lub wiśnią.

Czytaj więcej

Muzeum fermentacji!

Berek

20.05 ruszyło Muzeum Fermentacji w Berku. W mezze pojawiają się więc teraz nasze domowe kiszonki. Co miesiąc będziemy tutaj organizować warsztaty i degustacje.

W tej chwili zbieramy przepisy, przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chemy żeby Muzeum stało się źródłem wiedzy i zbiorem receptur.

Czy Twoja babcia kisiła gruszki? Jej ogórki są najlepsze na świecie?

Przyślij nam przepis, a my odtworzymy go i umieścimy w Muzeum.

Odwdzięczymy się zaproszeniem na warsztaty!

Czytaj więcej

Gdzie i kiedy?

Nasza kuchnia pracuje od 8 rano do północy z wyjątkiem niedzieli, kiedy otwieramy od 10.

Zapraszamy na autentyczne izraelskie śniadanie, lekki, kolorowy lunch i kolację z winem lub piwem.

+48 22 826 25 10

SZANOWNI GOŚCIE!
W trosce o jak najwyższy standard obsługi REZERWACJĘ przyjmujemy TYLKO I WYŁĄCZNIE TELEFONICZNIE.

Bądź na bieżąco z nowościami i wydarzeniami w Berku! Wygrywaj w konkursach! Zapisz się!
kotylion 325px

jarczynski 325px pl
×

Drodzy Goście!

Dołączcie do naszej listy Stałych Gości.
Na Wasze adresy e-mail będziemy regularnie przesyłać cenne informacje i prezenty.

 newsletter img

Zapraszamy też do obserwowania nas na Facebooku

Facebook