Kiszonki Dr. Fishera!
Berek
Zapraszamy do spróbowania kiszonek z naszego Muzeum Fermentacji.
Pikantne ogórki izraelskie, kalafior curry, torshi, rzepka z burakiem, piklowany fenkuł i wiele innych, ciekawych smaków.
Czytaj więcejBerek
Zapraszamy do spróbowania kiszonek z naszego Muzeum Fermentacji.
Pikantne ogórki izraelskie, kalafior curry, torshi, rzepka z burakiem, piklowany fenkuł i wiele innych, ciekawych smaków.
Czytaj więcejBerek
W ofercie Berka pojawiło się kilka nowości.
Zapraszamy na kolorowe, letnie lemoniady, a także deser sezonowy ze śliwkami lub wiśnią.
Czytaj więcejBerek
20.05 ruszyło Muzeum Fermentacji w Berku. W mezze pojawiają się więc teraz nasze domowe kiszonki. Co miesiąc będziemy tutaj organizować warsztaty i degustacje.
W tej chwili zbieramy przepisy, przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chemy żeby Muzeum stało się źródłem wiedzy i zbiorem receptur.
Czy Twoja babcia kisiła gruszki? Jej ogórki są najlepsze na świecie?
Przyślij nam przepis, a my odtworzymy go i umieścimy w Muzeum.
Odwdzięczymy się zaproszeniem na warsztaty!
Czytaj więcejBerek
Zacznij dzień izraelskim śniadaniem!
Serwujemy autentyczną szakszukę z wypiekaną na miejscu pitą!
Spróbuj też naszej pizzy śniadaniowej, hummusu z jajkiem lub śródziemnomorskiego omlet z sałatką izraelską, serem labane, tahiną i pastę z tuńczyka.
Od 10 złotych za zestaw z kawą lub herbatą w prezencie!
Poniedziałek - Sobota od 8.00 do 24.00
Niedziela od 10.00 do 24.00
Kochani Przyjaciele naszej Restauracji i izraelskich smaków. Przykro nam to pisać, ale jesteśmy zmuszeni zamknąć Restaurację.
Dziękujemy Wam za codzienny gwar i radość jaka towarzyszyła nam przez te wszystkie lata.
Nie żegnamy się, wprost przeciwnie - do zobaczenia!