Muzeum FermentacjiDr. Fishera

W letnim ogródku otworzyliśmy Muzeum Fermentacji Dr. Fishera.

Na oświetlonym regale stanęły słoje tradycyjnych polskich i izraelskich kiszonek,
oraz tradycyjne przyrządy do kiszenia.

Raz w miesiącu będziemy przeprowadzać tu warsztaty, na których spróbować będzie można pikli z różnych stron świata i nauczyć się jak kisić cytryny, czy zielone pomidory. Informacje o warsztatach będą pojawiać się regularnie na naszym Facebooku oraz w newsletterze.

 

 

Gdzie i kiedy?

Nasza kuchnia pracuje od 8 rano do północy z wyjątkiem niedzieli, kiedy otwieramy od 10.

Zapraszamy na autentyczne izraelskie śniadanie, lekki, kolorowy lunch i kolację z winem lub piwem.

+48 22 826 25 10

SZANOWNI GOŚCIE!
W trosce o jak najwyższy standard obsługi REZERWACJĘ przyjmujemy TYLKO I WYŁĄCZNIE TELEFONICZNIE.

Bądź na bieżąco z nowościami i wydarzeniami w Berku! Wygrywaj w konkursach! Zapisz się!
kotylion 325px

jarczynski 325px pl
×

Drodzy Goście!

Dołączcie do naszej listy Stałych Gości.
Na Wasze adresy e-mail będziemy regularnie przesyłać cenne informacje i prezenty.

 newsletter img

Zapraszamy też do obserwowania nas na Facebooku

Facebook